Polityka prywatności dla Big Blue Meeting

Na Big Blue Meeting, dostępnym na stronie https://www.bigbluemeeting.com, jednym z naszych głównych priorytetów jest prywatność naszych gości. Niniejszy dokument Polityki prywatności zawiera rodzaje informacji, które są gromadzone i rejestrowane przez Big Blue Meeting oraz sposób ich wykorzystania.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, nie wahaj się z nami skontaktować.

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy wyłącznie naszych działań online i jest ważna dla odwiedzających naszą stronę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępnili i / lub zbierali w Big Blue Meeting. Niniejsza polityka nie ma zastosowania do żadnych informacji zebranych offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa.

Zgoda

Korzystając z naszej strony internetowej, wyrażasz zgodę na naszą Politykę prywatności i zgadzasz się na jej warunki.

Informacje, które gromadzimy

Dane osobowe, o które proszony jest użytkownik, oraz powody, dla których są one wymagane, zostaną wyjaśnione w momencie, w którym prosimy o podanie danych osobowych.

Jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje o tobie, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i / lub załączniki, które możesz nam wysłać, oraz wszelkie inne informacje, które możesz podać.

Podczas rejestracji konta możemy poprosić o podanie danych kontaktowych, w tym takich danych, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

Jak wykorzystujemy twoje informacje

Używamy gromadzonych informacji na różne sposoby, w tym do:

  • Zapewniać, obsługiwać i utrzymywać naszą stronę internetową
  • Ulepsz, personalizuj i rozszerz naszą stronę internetową
  • Zrozum i analizuj, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej
  • Opracuj nowe produkty, usługi, funkcje i funkcje
  • Komunikuj się z tobą, bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym w celu obsługi klienta, aby otrzymywać aktualizacje i inne informacje dotyczące strony internetowej oraz w celach marketingowych i promocyjnych
  • Wysyłam ci e-maile
  • Znajdź i zapobiegaj oszustwom

Pliki z logami

Big Blue Meeting postępuje zgodnie ze standardową procedurą korzystania z plików dziennika. Te pliki rejestrują osoby odwiedzające strony internetowe. Wszystkie firmy hostingowe robią to i stanowią część analizy usług hostingowych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), znacznik daty i godziny, strony odsyłające / wyjściowe i ewentualnie liczbę kliknięć. Nie są one powiązane z żadnymi informacjami umożliwiającymi identyfikację osoby. Informacje te służą do analizy trendów, administrowania witryną, śledzenia ruchu użytkowników w witrynie i gromadzenia informacji demograficznych.

Polityka prywatności partnerów reklamowych

Możesz zapoznać się z tą listą, aby znaleźć Politykę prywatności dla każdego partnera reklamowego Big Blue Meeting.

Serwery reklamowe lub sieci reklamowe firm zewnętrznych wykorzystują technologie takie jak pliki cookie, JavaScript lub sygnały nawigacyjne w sieci Web, które są wykorzystywane w odpowiednich reklamach i linkach wyświetlanych na Big Blue Meeting, które są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. Gdy tak się stanie, automatycznie otrzymają Twój adres IP. Technologie te są używane do pomiaru skuteczności ich kampanii reklamowych i / lub do personalizacji treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych witrynach.

Pamiętaj, że Big Blue Meeting nie ma dostępu ani kontroli nad tymi plikami cookie, które są używane przez zewnętrznych reklamodawców.

Polityka prywatności osób trzecich

Polityka prywatności Big Blue Meeting nie dotyczy innych reklamodawców ani stron internetowych. Dlatego zalecamy zapoznanie się z odpowiednimi politykami prywatności tych zewnętrznych serwerów reklamowych w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji. Może to obejmować ich praktyki i instrukcje dotyczące rezygnacji z niektórych opcji. Pełną listę niniejszych Zasad ochrony prywatności oraz ich linki można znaleźć tutaj: Łącza do zasad ochrony prywatności.

Możesz wyłączyć pliki cookie za pomocą indywidualnych opcji przeglądarki. Aby poznać bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookie w określonych przeglądarkach internetowych, można je znaleźć na odpowiednich stronach internetowych przeglądarek. Co to są pliki cookie?

Prawa CCPA do prywatności (nie sprzedawaj moich danych osobowych)

Zgodnie z CCPA, między innymi, konsumenci w Kalifornii mają prawo do:

Poproś, aby firma, która gromadzi dane osobowe konsumenta, ujawniła kategorie i określone dane osobowe, które firma zebrała na temat konsumentów.

Poproś, aby firma usunęła wszelkie dane osobowe dotyczące konsumenta, które firma zebrała.

Żądaj od firmy, która sprzedaje dane osobowe konsumenta, a nie sprzedaży danych osobowych konsumenta.

Jeśli złożysz prośbę, mamy jeden miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Prawa do ochrony danych RODO

Chcemy upewnić się, że jesteś w pełni świadomy wszystkich swoich praw do ochrony danych. Każdy użytkownik ma prawo do:

Prawo dostępu - masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Możemy naliczyć niewielką opłatę za tę usługę.

Prawo do sprostowania - masz prawo zażądać od nas poprawienia wszelkich informacji, które uważasz za niedokładne. Masz również prawo do żądania uzupełnienia informacji, które uważasz za niekompletne.

Prawo do usunięcia - masz prawo do żądania usunięcia twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania - masz prawo żądać ograniczenia przetwarzania twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania - masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do przenoszenia danych - masz prawo zażądać, abyśmy przekazali zgromadzone dane do innej organizacji lub bezpośrednio do Ciebie, pod pewnymi warunkami.

Jeśli złożysz prośbę, mamy jeden miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Informacje dla dzieci

Kolejną częścią naszego priorytetu jest ochrona dzieci podczas korzystania z Internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i / lub monitorowania i kierowania ich działalnością online.

Big Blue Meeting nie zbiera świadomie żadnych danych osobowych od dzieci w wieku poniżej 13 lat. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko dostarczyło tego rodzaju informacje na naszej stronie internetowej, gorąco zachęcamy do niezwłocznego skontaktowania się z nami i dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usuń takie informacje z naszej dokumentacji.


Strona główna    |    Polityka prywatności    |    Warunki współpracy

(c) Prawa autorskie Etopian Inc. 2015-2020. Nie jesteśmy związani z BigBlueButton Inc.